Historia

Galactic Group (AAC Group) u themelua ne vitin 2007. Krijimi I grupit ishte rezultat I objektivave dhe vizionit tė presidentit, Gezim Kociu per kordinimin dhe ndertimin e nje kompanie multifunksionale dhe bashkėkohore menaxhimi tė kompanive tė ndryshme te fushave te ndėrtimit, medias, arsimit, art-kulture dhe sherbime nėn pronėsinė e tij qė ekzistonin nė tregun Shqiptar dhe qe do te krijoheshin me vone.